Locatie

De Foppencup regatta wordt gehouden op de Foppenplas. Coördinaten 51.934237, 4.296369

Link;
Het jachthuis (voor een routebeschrijving per auto of fiets.

Routebeschrijving

Met de auto; TomTom instellen op: Duifpolderkade, 3155 Maasland

Vanuit het Westland of Rotterdam via de A20?
Neem afslag 7 “Maassluis, Maasland/Haven 800-880“. Ga onderaan de afslag richting Maasland op de Oude Veiling neem aan het einde rechts de Kerkweg. Sla de 1ste rechtsaf naar de Burgemeester Groot Enzerinksingel. Sla rechtsaf naar de Hofsingel. Flauwe bocht naar links naar de Molenweg/N468 en ga verder op de N468 (richting Schipluiden). Sla ter hoogte van de boerencamping Bouwlust naar rechts over het stenen bruggetje de Kwakelweg op. Rij deze uit en je komt op het einde op een parkeerplaats. Loop hier via de houten brug naar de veerpont. Neem de pont naar het Jachthuis of bel ons even om je op te halen.

Vanuit Amsterdam of Den Haag via de A4?
Op het knooppunt Prins Clausplein Rotterdam volgen. Na 2.5 km op knooppunt Ypenburg de A4 nemen richting Rijswijk. Ga na 9 km rechtdoor naar de afslag Den Hoorn/13. Neem na 250m de 3e afslag op de rotonde richting Schipluiden/Maasland de N468. Volg deze weg voor 5,5 km en ga dan linksaf over het stenen bruggetje de Kwakelweg op. Rij deze uit en je komt op het einde op een parkeerplaats. Loop hier via de houten brug naar de veerpont. Neem de pont naar het Jachthuis of bel ons even om je op te halen.

Met de fiets;
Vanaf Vlaardingen naar de Broekpolder. Hier de bordjes volgen Bommeer. Bij de Bommeer kunt u het pontje nemen naar het Jachthuis, of omfietsen om de Foppenplas. U krijgt dan op een gegeven moment een uitzicht over de plas.

Foppencup

 

 

 

21e editie van de Foppencup zeilregatta's voor Zeekadetkorpsen uit Nederland. Zaterdag 19 september 2020.

 

 

 

© 2019 Zeekadetkorps Vlaardingen

VOLG ONS